Mitt i Söderort Årsta, Enskede

Polisinsat­s mot organisera­d brottsligh­et

-

SÖDERORT. Under söndagskvä­llen den 21 juni slog beväpnad polis till mot ett flertal adresser i Östberga. Enligt uppgifter till Aftonblade­t ska insatsen ha varit riktad mot grov organisera­d brottsligh­et och en 17-årig man ska ha gripits i samband med tillslagen, uppger Expressen.

Insatsen ägde rum efter att skottlossn­ing inträffat i Liseberg strax före 20-tiden på lördagskvä­llen, då bland annat en person fick föras till sjukhus med allvarliga skottskado­r.

Tre personer greps på lördagskvä­llen misstänkta för inblandnin­g i händelsen. Två av dem anhölls senare som skäligen misstänkta för försök till mord samt grovt vapenbrott. Den tredje släpptes efter förhör och är inte misstänkt för brott, enligt polisen.

Polisen har inte kommentera­t om de riktade tillslagen har något samband med lördagens skjutning. De har inte heller kommentera­t vad den 17-årige mannen som greps i söndags är misstänkt för.

 ??  ?? SKJUTEN. Polisen slog till mot flera adresser i södra Stockholm efter att man skottskada­ts vid en skjutning i Liseberg i lördags kväll.
SKJUTEN. Polisen slog till mot flera adresser i södra Stockholm efter att man skottskada­ts vid en skjutning i Liseberg i lördags kväll.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden