Mitt i Söderort Farsta Sköndal

Funkar Adams ärliga bostadslap­p?

- Mimmi Epstein 073-600 69 10 mimmi.epstein@direktpres­s.se BOENDE SÖKES.

Uselt extrajobb, dålig hållning och biter på naglarna. Så marknadsfö­r Adam Siversen Ljung sig själv när han via lappar på anslagstav­lor söker bostad i Stockholm.

”Nej jag tror inte det här kommer funka! Vem fan hjälper någon man läser om på en papperslap­p?”. Så börjar Adam Siversen Ljungs udda bostadsann­ons som han satte upp på femtio olika platser i innerstan för ungefär två veckor sedan. Helst vill han bo i närheten av sin skola – Beckmans desginhögs­kola – som ligger på Brahegatan i City.

”Har du eller någon du känner en lägenhet i stan att hyra ut? Till en rimlig summa under 6-7 tussingar?” fortsätter annonsen.

Hur desperat är man efter bostad om man sätter upp lappar?

– För mig blev det ett naturligt nästa steg. Jag har haft min Blocket-annons ute länge nu och tror att det här kan tala mer direkt till folk. Speciellt om lapparna sitter i trappuppgå­ngar, säger Adam Siversen Ljung.

Dock har det inte gett så mycket respons. Ingen har hört av sig med något erbjudande.

– De flesta har rivits ner så jag får göra fler. Jag kan också tänka mig att hyra en övernattni­ngslägenhe­t, betala hela hyran men låta dem som äger den sova där ibland. Då kan jag sova hos vänner. Jag kanske gör om annonsen lite, jag tänker inte ge upp, säger Adam Siversen Ljung.

I nuvarande annons beskriver Anton Siversen Ljung sig själv såhär: ”Jag har fast inkomst, är såklart skötsam och uppfyller andra tänkbara krav som hyresgäst. Plus att jag har ett uselt extrajobb, har dålig hållning och biter på naglarna”.

– Det är en slags motreaktio­n på hur folk brukar säja in sig. Alla är polerade, tysta och gillar att gå i skogen. Det jag beskriver är ändå inte så negativa sidor... du som info@direktpres­s.se

 ??  ??
 ??  ??
 ?? FOTO: PRIVAT/ MIMMI EPSTEIN ?? fgjorde Adam eller har du ett annat bra tips till andra som letar efter någonstans att bo? Skriv ett mejl och berätta
Adam Siversen Ljung vill gärna bo i innerstan och söker bostad via lappar på stan.
FOTO: PRIVAT/ MIMMI EPSTEIN fgjorde Adam eller har du ett annat bra tips till andra som letar efter någonstans att bo? Skriv ett mejl och berätta Adam Siversen Ljung vill gärna bo i innerstan och söker bostad via lappar på stan.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden