Mitt i Söderort Liljeholmen Älvsjö

Livsfara att ge sig ut på en stillsam promenad

- Johan

Hur kan Stockholms stad tillåta att en allt större och allt mer aggressiv fiskmåspop­ulation lever rövare i allas vårt älskande kransen? Det är numera förenat med livsfara att ens ge sig ut på en stillsam promenad i området. Det är en absolut fruktansvä­rd känsla att bli attackerad av en störtdykan­de fiskmås (med ett vingspann värdigt ett mindre flygplan). Skräcken är intensiv och otroligt stressfram­kallande. Jag får för mig att det är någon nedärvd flyktgen som aktiveras för jag har aldrig ryst lika mycket, eller lika intensivt, vid något annat tillfälle i mitt liv, som när dessa flygande råttor attackerar en.

Och för att inte tala om den akuta sömnbrist dessa skrikande vidunder ger upphov till. En hel stadsdel som natt efter natt berövas sin så viktiga sömn. Det är bara en tidsfråga innan samhället kommer att få börja betala för det här i form av sjukskrivn­ingar orsakade av långvarig sömnbrist och stress.

Men misären slutar inte där. Nej, för dessa äckliga kreatur måste ju packa sin gigantiska kroppar fulla med mat för att orka skrika ännu en natt. Så vad gör de? De kastar sig över alla uteserveri­ngar och stjäl mat.

Tror du att de bryr sig om det sitter en människa och njuter av sin mat? Nej, givetvis inte. Dessa monsterdju­r bryr sig inte. De är själlösa marodörer som satts på denna jord för att förpesta allas våra liv.

VARFÖR GÖR STOCKHOLMS STAD INGENTING?!?!?

Jag har felanmält problemet till Stockholms stad.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden