Sporthelg

V75-1

-

RANKNING:

A: 1

B: 3-2-6-7-15-13-14-12 C: 11-9-8-5-4

SPETSANALY­S n 1 Hadrianos är kvick både bakom bilen och i voltstart. Det är bra chans att Westholm håller ut samtliga och sedan kör i ledningen med denna talang.

LOPPANALYS n Redan vid första anblick så fastnade jag direkt för en häst. Och efter att ha analyserat loppet så är jag säker. Det här är toppchans för min spik 1 Hadrianos. Varför? Han är snabb ut, har perfekt kurva i utveckling­en och från ledningen skall inte Westholms travare förlora. Senaste loppet var på Solvalla och då tog hästen enkelt ledningen. Väl där fick han bestämma och även om det kom snabba attacker över upploppet gick 1 Hadrianos undan på lätta ben. Normalt sett en straffspar­k. Spik. Bakom så gjorde 3 Bang Boomerang ett topplopp senast när han vann den tunga vägen. Om hästen går felfritt är han med och gör upp om segern men faktum är att han har varit riktigt osäker på slutet. Och jag tror inte han vinner V75 från dödens. 6 Payet håller fin form och vann ett billigt lopp på Östersund. Han ska räknas.

MIN VINNARE n 1 Hadrianos är min vinnare. Han leder runt om och jag älskar att spika i inledninge­n. Hela vägen, Jörgen.

SKRÄLLVARN­INGEN n 14 Let’s Go Ernie var grym i debuten för Westerholm. Kan skrälla om tempot blir det rätta.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden