Sporthelg

DETTA ÄR LAG HASSELBORG – NÄR DE BESKRIVER SIG SJÄLVA

-

ANNA HASSELBORG, 30, skipper

n Väldigt tänker Vår entreprenö­r. ofta analytisk utanför och boxen, vilket får oss att lyfta blicken när det gäller allt egentligen. För laget framåt och gör att vi aldrig står still och trampar. Har ett starkt ledarskap men skulle aldrig köra över någon, alla ska känna sig delaktiga. Verkligen kärleksful­l, allt kommer från hjärtat.

SOFIA MABERGS, 26, etta

n både planen. skratt Vårt på och energiknip­pe, Står och glädje. utanför för humor, På planen är hon tänkaren som är väldigt bra att bolla idéer med. Inte den som pratar mest, men har väldigt bra idéer som vi får hjälpas åt att dra ur ”Fia” ibland. Eftertänks­am och tar kanske lite längre tid på sig än vi andra som är väldigt extroverta.

AGNES KNOCHENHAU­ER, 30, tvåa

n otrolig sig Vår för. ”doer”. kraft En lagspelare för Har allt en hon som tar aldrig är sen att backa upp ett bra förslag. Väldigt bra på att föra en diskussion framåt och få oss att enas om någonting. Den som tillför tryggheten och självklarh­eten i laget. Grym på att peppa.

SARA MCMANUS, 28, trea

n jättemycke­t sig Vår om vallhund. alla och glädje, ser Sprider till bryr att alla är med. Också den som kan ta ansvar och få oss att göra någonting utanför curlingen om vi är på en tävling. En riktig vinnarskal­le som kan bli riktigt förbannad, men hon visar ändå mer glädje än ilska.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden