Mitt i Spånga

Han satsar på en juicebar i Spånga

Britten Steve Huetson saknade ett hälsosamt restaurang­alternativ i Spånga. Nu har han öppnat upp en egen juicebar, mitt i centrum.

- Sofia White 073-600 69 37 sofia.white@direktpres­s.se

Juicebarer har blivit ett vanligt inslag i köpcentrum som Mall of Scandinavi­a – och nu har trenden även nått Spånga torg.

– Jag saknade ett alternativ i Spånga dit jag kunde gå och köpa en juice, en smoothie eller något annat hälsosamt, säger engelsmann­en Steve Huetson, numera Flystabo, som ligger bakom satsningen Juice etc.

Insikten fick han när han arbetade på Erikshjälp­en i Spånga under en tid. Dessförinn­an har Steve Huetson en bakgrund inom finansbran­schen i London och som chef på Ikea i Sverige – ett liv han nu valt bort.

– Jag är självlärd och har alltid haft ett intresse för matlagning och hälsa. Jag brukar testa recepten på mina två barn, som älskar smoothies!

Förutom färskpress­ade juicer, smoothies och sallader syns även engelska bakverk på menyn, där alternativ­en är uppkallade efter tunnelbane­stationer i London.

Är du nervös?

– Ja, väldigt! Än så länge är det få som känner till att vi har öppnat. Men jag hoppas att ryktet ska sprida sig till de som är sugna på något hälsosamt.

 ?? FOTO: SOFIA WHITE ?? PRESSAR SJÄLV. Steve Huetson tyckte det saknades ett hälsosamt alternativ i Spånga.
FOTO: SOFIA WHITE PRESSAR SJÄLV. Steve Huetson tyckte det saknades ett hälsosamt alternativ i Spånga.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden