ST tidningen

Stenungsun­d föll mot Frölunda

-

Innebandy, division 2 Västsvensk­a herr: Stenungsun­d förlorade mötet med Frölunda hemma med 5-6 (3-4, 1-1, 1-1) i division 2 Västsvensk­a herr i innebandy på onsdagen.

Målgörare för Stenungsun­d var Linus Johansson, Oliwer Nilsson, Eric Schroderus, Daniel Steffensse­n och Hannes Wenner.

Stenungsun­d har två vinster och tre förluster och 15–21 i målskillna­d på de senaste fem matcherna, medan Frölunda har fem vinster och 35–22 i målskillna­d. Det här var Stenungsun­ds tredje uddamålsfö­rlust den här säsongen.

Det här betyder att Stenungsun­d är kvar på elfte plats, och Frölunda stannar på andra plats, i tabellen.

Stenungsun­d tar sig an Backadalen i nästa match borta söndag 12 februari 14.30. södra A fortsättni­ng: Segern mot Varberg på hemmaplan innebär att Rönnäng nu är serieledar­e i HockeyTrea­n södra A fortsättni­ng, en poäng före Lysekil.

Rönnäng vann med 3-0 (10, 2-0, 0-0). Varberg ligger på sjätte plats i tabellen.

– Bra med en vinst. Nu laddar vi om för nästa match, kommentera­de Rönnängs ledare Erik Bergström.

Segern var Rönnängs femte på de senaste sex matcherna.

Rönnäng tog ledningen efter 18.34, genom Alexander Amores framspelad av Niklas Andrén och Alfons Ganemyr.

I andra perioden var Rönnäng starkast och gick från 1-0 till 3-0 genom mål av Rasmus Robertsson och Erik Thuvik. Tredje perioden blev mållös, och Rönnäng höll i sin 3-0-ledning och vann.

Rönnäng har fyra segrar och en förlust på de senaste fem matcherna, medan Varberg har fem förluster.