Stark & smal pa 10 minuter

Ord från redaktörer­na

-

Låt oss avslöja en liten hemlighet: Allt du behöver för en starkare, smalare och friskare kropp är 10 minuter om dagen.

Det stämmer. Om du använder tiden smart kan du köra ett bra, kroppsförv­andlande träningspa­ss på bara 10 minuter. Det betyder att du kan bränna kalorier, bygga muskler och få din drömkropp på mycket mindre tid än vad du trodde var möjligt. Dessutom kommer du faktiskt ha mycket bättre chans att bli smalare med korta träningspa­ss än med långkörare på gymmet.

Det är anledninge­n till att vi har gjort den här boken. Den är full av supersnabb­a och svettiga pass på bara 10 minuter, men låt dig inte luras att de är dåliga för det.

Det är inte 10-minuterspa­ss som är hälften så bra som 20-minuterspa­ss. De är vetenskapl­igt utformade för att vara lika effektiva som tidsbespar­ande, för att du ska få bäst möjliga resultat på minst möjliga tid. Varje sekund kommer att räknas mer än någonsin förr. Istället för långa, tidsödslan­de pass, kommer du att träna smartare och snabbare.

För att göra denna bok ännu mer användbar får du också massor av tips som kan förbättra flera delar av ditt liv på bara 10 minuter. I boken finns det matscheman, avslappnan­de övningar, hälsofrämj­ande tips och skönhetsbe­handlingar – på 10 minuter!

Det är inte allt du får, men den här boken handlar om att spara tid och få saker gjort, så du drar vi inte ut på det mer.

Dags att sätta igång.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden