Stark & smal pa 10 minuter

PLATT MAGE PÅ NOLLTID

-

Med det här passet kan du göra dig av med det där envisa fettet runt midjan. Du kan minska, forma och stärka din bål snabbt och säkert genom med 10 minuter träning varje dag.

NÅGOT VI ALLA kan enas om är att det är svårt att hålla sig i form, särskilt i en hektisk vardag. Kanske verkar det till och med bli svårare med åren, särskilt när det kommer till magmuskler­na. Allt från fullbokade dagar till avtagande ämnesomsät­tning kan leda till att magfettet sätter sig och hänger kvar, vad du än gör. Med det här träningspa­sset kan du äntligen bryta den dåliga trenden.

1. MAGTVIST MED ARMSVEP

Sitt på golvet med knäna böjda och fötterna höftbrett isär. Ha armarna utsträcka i brösthöjd. Andas in, och andas ut samtidigt som du rullar ned med överkroppe­n och sveper höger arm ut mot sidan och bakåt. Andas in när du återgår till startposit­ion, och upprepa sedan på motsatt sida. Fortsätt växla sida efter varje repetition.

2. HELKROPPSS­AX MED RUMPLYFT

Ligg på rygg med knäna böjda och fötterna platt mot golvet. Pressa magen mot ryggraden och pressa ländryggen mot golvet. Håll kvar den positionen samtidigt som du lyfter upp knäna ovanför höfterna och sträcker upp armarna ovanför huvudet. Håll ryggen mot golvet samtidigt som du sträcker ut vänster ben och höger arm. Återgå till startposit­ion och upprepa på motsatt sida. Pressa sedan in magen och lyft rumpan några centimeter från golvet. Det är en repetition.

3. VÄXLANDE TÅNUDD MED BÖJDA KNÄN

Ligg på rygg med knäna böjda direkt över höfterna och axlarna upplyfta. Pressa ländryggen mot golvet och magen mot ryggraden. Nudda långsamt med en fot i golvet och återgå sedan till startposit­ion. Upprepa på motsatt sida. Växla ben mellan varje repetition.

4. GUNGANDE PLANKA

Börja i en underarmsp­lanka, med armbågarna direkt under axlarna samt höfter och axlar i en rät linje. Gunga försiktigt med kroppen fram och tillbaka, så att hälarna rör sig över tårna. Fortsätt gunga och arbeta aktivt med bålen under hela rörelsen.

 ??  ?? EXPERTENS TIPS
Återgå till startposit­ion efter varje repetition för att försäkra dig om att ländryggen är pressad mot golvet.
EXPERTENS TIPS Återgå till startposit­ion efter varje repetition för att försäkra dig om att ländryggen är pressad mot golvet.
 ??  ?? EXPERTENS TIPS
Pressa in nedre delen av magen och håll bröstet upprätt.
EXPERTENS TIPS Pressa in nedre delen av magen och håll bröstet upprätt.
 ??  ??
 ??  ?? Fantastisk­a magmuskler
Jobba med magen ur alla vinklar för att skulptera varje centimeter.
Fantastisk­a magmuskler Jobba med magen ur alla vinklar för att skulptera varje centimeter.
 ??  ?? EXPERTENS TIPS
Låt inte nacken sträckas eller ryggen böjas.
EXPERTENS TIPS Låt inte nacken sträckas eller ryggen böjas.
 ??  ?? EXPERTENS TIPS
Spänn låren och rumpan. Låt inte höfterna sjunka ner.
EXPERTENS TIPS Spänn låren och rumpan. Låt inte höfterna sjunka ner.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden