Strömstads Tidning

Framgångar i Potatiscup­en

- THOMAS BENNELIND

Säsongen avslutades på allra bästa sätt för Strömstad HK – och traditions­enliga resan till Alingsås och Potatiscup­en blev en succé för hela föreningen. Allra bäst gick det för klubbens P08 som vann guld i B-slutspel efter stor dramatik.

Omkring 120 spelare från Strömstad HK hade bussats ner till Alingsås för att spela Potatiscup­en.

”Det blev ett lyckorus”

SARA SKÄRSTRÖM

ledare, Strömstad HK

Ledaren Sara Skärström blickar tillbaka på den gångna helgen med stor entusiasm.

– Vi har haft Potatiscup­en som vår föreningsc­up i många år. Det är speciellt att åka iväg med så många spelare, men det är fantastisk­t roligt och vi bor på samma skola. Vi är jättenöjda.

Cupen avgörs med A- och Bslutspel. Därmed får lagen spela lite extra – oavsett utgång i gruppspele­t. För SHK:S P08, föreningen­s yngsta årskull, blev det finalseger mot Trollhätta­n med 10–7.

– Helt fantastisk­t. Det var helt fullt med publik runt deras plan. Killarna fick stöttning från sidan och efteråt fylldes planen av spelare från SHK. Det blev ett lyckorus.

 ?? Bild: SARA SKÄRSTRÖM ?? CUPJUBEL. Strömstad HK:S P08 firade guldet i Potatiscup­ens B-slutspel efter finalseger mot Trollhätta­n.
Bild: SARA SKÄRSTRÖM CUPJUBEL. Strömstad HK:S P08 firade guldet i Potatiscup­ens B-slutspel efter finalseger mot Trollhätta­n.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden