Mitt i Täby

Gated Community som på beställnin­g

- Lasse

Så kan det gå till, när man har avskaffat tullen...Den lilla styrka som alltjämt finns kvar, är mest till för syns skull.

Tullen får numera inte kolla en bil om man misstänker något skumt, och inte heller, om det sitter fler än tre passagerar­e i en bil. Vilken jäv.. bestämmels­e. Tacka Schengen, och även EU för den bedriften.

Men tillbaka till inbrotten....Om inbrotten kommer att eskalera till oanade höjder, så kommer Gate Community som på beställnin­g. Meterhöga staket, likt vad som finns kring kärnkraftv­erken med låsbara grindar, och passerkort för boende. Ingen skall väl heller föranledas tro, att polisen kan stävja detta otyg under några kommande decennier....Glöm det!

I Stockholms omnejd, så blir det först till kvarn för; Lidingö, Höglandet i Bromma. Djursholm med Näsby Park, samt vissa delar inom Danderyds kommun. Saltsjö-Duvnäs, Storängen och Saltsjöbad­en i Nacka kommun.

Måhända, även områden inom Täby kommun. Kan bli aktuellt för vissa delar inom Enskede och Stureby.

På Östermalm så får man införskaff­a pansardörr­ar, dubbla kodsystem samt fönstergal­ler i gatuplanet. Stuprännor måste ses över i nytt utförande.

Det är ju i nämnda områden, som dyrgriparn­a ligger och väntar.

 ??  ?? PATRULLERA­R. På en villagata i Bromma har grannarna plockat in väktare som vaktar gatan dygnet runt.
PATRULLERA­R. På en villagata i Bromma har grannarna plockat in väktare som vaktar gatan dygnet runt.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden