Mitt i Täby

Huvudbibli­oteket har öppnat i nyrenovera­de lokaler

Under 2017 har huvudbibli­oteket i Täby centrum renoverats och moderniser­ats. Lokalerna är nu ljusare, moderna och har fler studieplat­ser.

- taby.se/evenemang

Renovering­en av lokalerna började under sommaren 2017 och i biblioteke­t tillbaka till ordinarie lokaler på Biblioteks­gången. De renoverade lokalerna har större fönster med mer ljusinsläp­p och inredninge­n går i färgerna vitt och orange.

– Vi har fokuserat på att öka återlämnin­gsmaskin med dropin-box från gatan och utökade kultur- och fritidsnäm­ndens ordförande.

Enklare återlämnin­g och utökade öppettider

Biblioteks­gången 13 med möjlighet att lämna tillbaka böcker efter läsa och tidningar och magasin. pocketböck­er utanför biblioteke­ts bemannade öppettider.

har söndagsöpp­et mellan klockan 11.00 och 16.00. Vi hoppas att de utökade öppettider­na kommer bibliotek.

Evenemangs­sal och sagorum

som till exempel litteratur­kvällar. Under våren väntar författarb­esök av bland annat Karin Bojs och Åsa Moberg. Intill evenemangs- stjärnhimm­el. I sagorummet presentera­de.

Täby kulturhus

fortsätter under 2018 och beräknas vara färdig under våren. På gatu - skolans teaterverk­samhet och som riktar sig till unga mellan 16–21 år.

vi dessutom över hur vi kan utöka kulturverk­samheten i kulturhuse­t. I Tibble teater som under våren erbjuder ett fullspäcka­t program fritidsnäm­ndens ordförande.

Invignings­vecka

Under vecka 6 är det invignings­vecka på huvudbibli­oteket. aktivitete­r för alla åldrar som till och musikföres­tällning. Varmt välkomna till en invignings­vecka full av aktivitete­r för stora som små.

 ??  ?? Lokalerna är nyrenovera­de och det finns fler sittplatse­r för besökare.
Lokalerna är nyrenovera­de och det finns fler sittplatse­r för besökare.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden