Mitt i Tensta

ÅTERKOMMAN­DE

-

Svenska på persiska Är du persisktal­ande och vill lära dig svenska eller har frågor som du vill ställa på ditt modersmål. Välkommen till Språkstudi­on i Kista bibliotek måndagar klockan 16.3018.30 och onsdagar klockan 16.00-18.00. Läxhjälp på Kista bibliotek med Kista Galaxy Behöver du hjälp med matematike­n eller grammatike­n? Kom till biblioteke­t och få hjälp av Kista Galaxy och Mattecentr­um med läxorna! Varje måndag kl 17–20 på Kista bibliotek. Medlemmar i fotbollskl­ubben Kista Galaxy kommer till biblioteke­t på måndagarna och hjälper dig med läxorna. Det är gratis och ingen föranmälan krävs. Det är bara att komma till biblioteke­t. Mattecentr­um är på plats från kl 17–19. Kista Galaxy erbjuder läxhjälp kl 18–20. Välkommen!

Läxhjälp på Kista bibliotek med Röda Korset Behöver du hjälp med dina läxor? Kom och få hjälp av Röda Korsets volontärer. Varje torsdag mellan klockan 17 och 19 finns våra duktiga läxhjälpar­e på plats i biblioteke­t. Läxhjälpen arrangeras Läxhjälp på Husby bibliotek Varje onsdag under våren. Gratis läxhjälp på Husby bibliotek varje onsdag kl 17–19. I samarbete med Kista Galaxy och Mattecentr­um.

Svenskt språkcafé på Rinkeby bibliotek Kom till Rinkebys språkcafé och träna din svenska! Välkommen till vårt språkcafé på lördagar kl 14–15.30. Vi träffas över en kopp kaffe och pratar om allt mellan Röda Korset ger gratis läxhjälp på Rinkeby bibliotek varje tisdag och torsdag mellan kl 17 och 18.45 under terminerna. Behöver du hjälp med läxorna? Kom till oss på läxhjälpen på Rinkeby bibliotek så hjälper vi dig! Vi ger hjälp i alla ämnen på låg-, mellan- och högstadiet, och på gymnasieni­vå. Vi hjälper även vuxna. Om du vill hjälpa till med läxor så läs mer genom att klicka på följande länk: redcross.se. Välkommen till Rinkeby bibliotek! Välkommen på språkcafé! Kom och träna på att prata svenska. Varje fredag kl 14.30–16.00. Ingen föranmälan behövs! Biblioteke­t bjuder på fika.

Lärosalen och vi bjuder på fika. Ingen föranmälan. Välkomna!

Svenskt språkcafé på Kista bibliotek Vill du bli bättre på att prata svenska? Har du svårt att hitta någon att prata med? På biblioteke­t finns möjlighete­n! Kom och träna svenska med våra trevliga volontärer! Varje tisdag mellan kl 13 och 14.30 kan du öva din svenska på vårt språkcafé. Vi träffas i Läxhjälp på Tensta bibliotek och konsthall med IM Kom och få hjälp och stöd med dina läxor. IM:s (Individuel­l människohj­älp) volontärer motiverar och vägleder dig i dina studier två gånger i veckan: måndagar kl 17– 18.45 i Tensta bibliotek och torsdagar 16.30–18.30 i Tensta konsthall. Ingen föranmälan krävs och det är gratis. Bjud med dig dina vänner och kom!

 ??  ?? i samarbete med Röda Korset. Gratis att delta. Ingen föranmälan. Välkommen! himmel och jord. Ingen föranmälan krävs, kom som du är!
i samarbete med Röda Korset. Gratis att delta. Ingen föranmälan. Välkommen! himmel och jord. Ingen föranmälan krävs, kom som du är!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden