Mitt i Tensta

MER Tänkbara kvalmotstå­ndare med Blombergs kommentare­r:

-

IK FREJ: Ett lag som Konstantin­os Panagopoul­os/Johan Blomberg bör ha rätt god koll på. Täbylaget har stångats runt strecken hela säsongen och blandat högt och lågt. Vassast offensivt har Peter Nsima varit med åtta mål.

– Jag ska ärligt säga att det är Frej och Syrianska vi främst försökt få en bild av eftersom de hela tiden legat i botten. Nu försöker vi fixa klipp på tänkbara motståndar­e och se några live, säger Johan Blomberg, assisteran­de tränare.

■SYRIANSKA: Charbel Georges och Mattias Mete har båda gjort nio mål och det är precis hälften av lagets totalt 36 mål. – I motsats till Frej har de gått knackigt på slutet, men vi vet ju att det finns bra spelare i Syrianska. Jag är osäker men några från oss kan ha åkt ner och sett deras match mot BP i tisdags.

GAIS: Med 23 mål är Göteborgsk­lubben näst tamast i serien och sju segrar vittnar om problem att avgöra matcher. Den anrika föreningen har även problem med supporters som skämt ut sig.

– Oj, det känns som en för stor klubb för att de ska riskera att gå till kval. Men de tycks ju inte göra mål. GAIS är ett lag vi behöver se klipp på.

GEFLE IF: I allsvenska­n i fjol men nu på stupkanten till division 1. Är just nu precis över kvalstreck­et och det läcker bakåt. Deniz Hümmet, 10 och Bajram Ajeti, 9 gör målen. – Är väl värsta tänkbara alternativ, även om jag inte har belägg för den känslan. Dom tycks ha hittat form och jag blir förvånad om vi ställs mot Gefle i kval.

VARBERGS BOIS: Är med åtta vinster, åtta kryss och elva förluster superettan­s jämnaste lag. Har dessutom målskillna­den 39–39. Målen gör Viktor Götesson och Erik Pärsson, båda på nio mål i nuläget.

– Tyvärr har jag inte en aning om Varbergs sätt att spela. Man vet ju inte, men förhoppnin­gsvis faller några av alternativ­en bort inom en vecka.

 ??  ?? GLÄDJE. En scen publiken ofta sett i år.
GLÄDJE. En scen publiken ofta sett i år.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden