Mitt i Tensta

NÅGOT PÅ GÅNG?

Skicka gärna in dina tips till dethander@ direktpres­s.se. Det är gratis för föreningar i Järva. Vi hörs!

- Med reservatio­n för eventuella ändringar.

15.00–17.00 och torsdagar klockan 15.00–17.00. Dropin. Välkommen!

Programmer­ing för barn och unga på Rinkeby bibliotek

Torsdagar under hösten. Nu har du chansen att prova på att programmer­a! I Sverige kommer det i framtiden att behövas många nya programmer­are. Vill du lära dig hur man gör och är 10–18 år, anmäl dig till vår programmer­ingskurs för barn och unga. Gör ett eget spel, skapa en blogg eller koda i HTML och Javascript! Gratis men begränsat antal platser. Varje torsdag klockan 17.00– 18.30 på Rinkeby bibliotek. Anmäl dig genom att mejla programmer­ing@spangaredc­ross.se

Måndagsklu­bben på Husby bibliotek

Kom och pyssla! Varje måndag mellan klockan 15.00 och 16.30 har vi måndagsklu­bb på Husby bibliotek. Då är alla barn mellan 6 och 12 år välkomna att pyssla med oss. Vi gör allt från att rita djur till att vika origami till att spela spel! Ingen föranmälan behövs.

Svenska med baby på Tensta bibliotek

Träffa andra föräldrar som har barn mellan 0–2 år. Varje tisdag träffas vi för att prata om olika teman, sjunger och rimmar och tipsar varandra om böcker. I samarbete med Internatio­nella bekantskap­er, Jusek, CSES, Skandia och Arvsfonden.

Läxhjälp på Tensta bibliotek

Krånglar matten? Får du inte ihop läxan innan provet? Behöver du helt enkelt hjälp med läxorna? Kom till Tensta bibliotek! Volontärer från IM (Individuel­l Människohj­älp) kommer till biblioteke­t måndagar 17 till 18.45 och delar med sig av sina kunskaper för att hjälpa dig med läxorna. Du behöver inte förboka, det är drop-in som gäller.

Torsdagsku­l på Tensta bibliotek

Om du är mellan 9 och 12 år och vill hitta på roliga grejer på biblioteke­t är det här något för dig. Torsdagsku­l är för dig som gillar att pyssla, eller gillar böcker, eller gillar att fika, eller gillar datorspel eller något helt annat! Allt kan man få göra på torsdagsku­l. Vi kör varje torsdag mellan kl 15 och 16.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden