Ttela

För Viktor på Koberg

- RICKARD SKÖLD 0521-57 59 24 rickard.skold@ttela.se

plats. Här sätter han en putt för birdie på fjärde hålet under söndagens runda. hade egentligen som mål att skaffa mig självförtr­oende och göra det som jag har tränat på. Sedan kände jag att det lossnade ganska tidigt, säger han.

Även norrmannen Fredrik Feragen Fossum gick på 73 slag, och fick till slut lyfta Silfversch­iöldspokal­en.

EN ANNAN SOM kunde summera en lyckad helg var tävlingsle­daren Helena Vinnerholt.

– Det flöt på väldigt bra i lördags, jag tror de flesta gick runt på strax över fyra timmar. Vi har fått en väldigt positiv respons från spelarna, och banan har varit i fantastisk­t fint skick. Sedan gör ju vädret sitt, om regnet hade öst ner så hade det kanske inte varit lika glada miner, säger hon.

För Viktor Hagborg Asps del har huvudfokus i år varit att praktisera sin nya teknik, något som satt väldigt bra under helgen.

– Jag har haft väldigt bra järnslag, har träffat många greener och fått chanser till birdies. Jag har känt mig trygg i att attackera pinnarna, så det är skönt att få ett kvitto på att träningen i vinter har gett resultat, säger Viktor Hagborg Asp.

NÄRMAST VÄNTAR MER träning, men efter midsommar ska han spela Junior-sm i Kungsbacka. Men inte heller då finns något uttalat resultatmå­l.

– Jag ska försöka göra det jag ska, och våga spela på det sättet jag vill spela. Sedan är det en bonus om jag spelar bra, säger han.

”Det är skönt att få ett kvitto på att träningen i vinter har gett resultat”

VIKTOR HAGBORG ASP, ONSJÖ GK

ÖVRIGA ONSJÖSPELA­RE HADE det lite tyngre. Storebror Jesper Hagborg Asp hamnade på en 49:e plats, delat med klubbkompi­sen Tobias Ruth, medan fjolårets trea Victor Ericsson hamnade på par och slutade som 22:a.

 ?? Bild: RICKARD SKÖLD ??
Bild: RICKARD SKÖLD
 ?? Bild: RICKARD SKÖLD ?? CADDIE. Viktor Hagborg Asp hade sällskap av sin pappa Peter på söndagens runda.
Bild: RICKARD SKÖLD CADDIE. Viktor Hagborg Asp hade sällskap av sin pappa Peter på söndagens runda.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden