Ttela

Stellan Edström lämnar – Per Skoglund tar över

- JOHANNA JOSEPHSSON 0520-42 27 46 johanna.josephsson@ttela.se

”Vi har en trevlig gemenskap och tar hand om varandra. Det ska vi bygga vidare på och vara stolta över”

Efter åtta år lämnar Stellan Edström ordförande­skapet i Gripen Trollhätta­n, in kliver Per Skoglund. – Det kommer bli ett otroligt intressant år, säger han.

Det var på Gripen Trollhätta­ns årsmöte på tisdagskvä­llen som Per Skoglund valdes till ny ordförande, samtidigt tackades Stellan Edström för sina åtta år på posten.

Per Skoglund är ett välkänt ansikte i klubben där han både spelat när han var yngre, tränat sin sons lag och suttit med i styrelsen sedan två år tillbaka.

– Jag tycker bandy är en fantastisk sport och Gripen är ett starkt varumärke. Vi har en trevlig gemenskap och tar hand om varandra. Det ska vi bygga vidare på och vara stolta över, säger Per Skoglund.

PER BLEV TILLFRÅGAD redan förra året om att bli ordförande, men eftersom han då var relativt ny i styrelsen tyckte han det var för tidigt.

– Men jag har gått bredvid Stellan det senaste året för att lära mig allt. Det är en väldigt bra mentor jag fått.

Till vardags är Per Skoglund vd på företaget Dynatech Automotive, något han tror att han kommer ha nytta av i sitt uppdrag som ordförande.

– Det är som att driva ett litet företag med ordning och reda, processer, intäkter och utgifter. Vad blir din viktigaste uppgift?

– Att fortsätta utveckla ungdomsver­ksamheten, men även att höja underhålln­ingsvärdet i Slättbergs­hallen och försöka locka dit fler familjer. Sedan har vi som mål att med A-laget nå minst kvalspel till Elitserien, säger Per Skoglund.

PER SKOGLUND Ordförande Gripen Trollhätta­n

 ?? Bild: VIKTOR NORDMARK ?? BYTE. På tisdagskvä­llen tackade Stellan Edström (till vänster) för sig som ordförande i Gripen Trollhätta­n. I stället tar Per Skoglund över.
Bild: VIKTOR NORDMARK BYTE. På tisdagskvä­llen tackade Stellan Edström (till vänster) för sig som ordförande i Gripen Trollhätta­n. I stället tar Per Skoglund över.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden