Ttela

Fridolvsso­n inte nöjd med en Vfk-poäng

Matchfakta

- JOHAN LINDAHL 0520-42 26 00 johan.lindahl@ttela.se

Vänersborg­s FK befinner sig numera lite i ingenmansl­and, men åkte ändå till Stenungsun­d under lördagen för att ta tre poäng. VFK fick dock nöja sig med en, matchen slutade 1-1 efter ett läckert mål av Valon Gashi.

– Nej, jag är absolut inte nöjd, vi gick för seger. Det gjorde ont i oss att åka hem från Stenungsun­d med en poäng, sa tränaren Henrik Fridolvsso­n efter matchen.

Att Valon Gashi gjorde sitt 16:e mål, den här gången från närmare 40 meter, gladdes han dock åt. Skytteliga­ledaren lobbade bollen fint över Stenungsun­ds målvakt Robert Josefsson efter 20 minuter spelade och matchen var därmed kvitterad.

– Han har tränat på det där innan, och som tur var så satt den i dag, sa Fridolvsso­n.

Sex minuter tidigare hade Christophe­r Normén gjort 1-0 till hemmalaget direkt på frispark.

DÄREFTER VAR MATCHEN jämn, men med fördel Stenungsun­d.

Mot slutet av matchen radade hemmalaget upp chanser och den bästa av alla fick Philip Hofvenströ­m med fem minuter kvar.

En fin passning av Richard Cindric över Vfk-försvaret resulterad­e i en helt fri Hofvenströ­m som otroligt nog sköt över, och tur var det för VFK.

Stenungsun­d hade därefter även en nick i ribban och två andra lägen att avgöra, men resultatet stod sig matchen ut. Stenungsun­d-vfk 1-1 (1-1) Målen: 1-0 (14) Christophe­r Normén, 1-1 (20) Valon Gashi.

Varning, VFK: Andrew Palumbo.

Domare: Alban Mustafa.

Publik: 150.

något kul startade 16-årige Liam Öhrberg på Vfkmittfäl­tet, och har redan tidigare fått beröm av sin tränare för sitt, för sin ålder, mogna spel.

VFK parkerar på femteplats i tabellen, nio poäng bakom Gauthiod som just nu går som tåget.

I nästa omgång gästar man Karlstad BK, och trots att det kan bli mycket svårt att komma ikapp toppkvarte­tten finns det enligt tränare Fridolvsso­n en glädje i att kunna sätta käppar i hjulet för sina konkurrent­er.

– Vi kommer inte att lägga oss ner förrän det är matematisk­t klart. Det finns en energi och en glöd i att förstöra för andra. Vi kan absolut röra om i grytan där uppe, säger han.

 ?? Bild: SEBASTIAN LAMOTTE ?? MISSNÖJD. Vänersborg­s FK åkte till Stenungsun­d för att vinna, men fick nöja sig med en poäng, något som Tränare Henrik Fridolvsso­n inte var nöjd med.
Bild: SEBASTIAN LAMOTTE MISSNÖJD. Vänersborg­s FK åkte till Stenungsun­d för att vinna, men fick nöja sig med en poäng, något som Tränare Henrik Fridolvsso­n inte var nöjd med.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden