Ttela

Nya mål av firma Hedlund & Broberg

- ULF THURESSON 0520-42 26 23 ulf.thuresson@ttela.se

Ett anfallspar som gör mål är guld värt för alla fotbollsla­g. I Melleruds IF heter de Sebastian Hedlund och Albin Broberg, duon som är på väg att skjuta MIF tillbaka till trean igen.

MELLERUD HÖGSÄTER 3 2

Mot Ödsmål nyligen behövde Sebastian Hedlund och Albin Broberg fyra minuter på sitt för att ge MIF ledningen med 2-0, mot Högsäter hade båda gjort var sitt mål efter en kvart.

– VI brukar vara bra i första halvlek, matchen nu var nästan identisk med den mot Ödsmål, säger Albin Broberg.

Nu var Albin själv delaktig i förspelet till Hedlunds 1-0 innan han själv slog in tvåan – framspelad av Sebastian.

– Jo, det går bra nu, säger Albin nöjt, samtidigt som han konstatera­r att han och Sebastian gjort över 40 mål tillsamman­s.

Broberg toppar skytteliga­n på sina 24 fullträffa­r medan anfallskol­legan Hedlund fått ihop 17 fullträffa­r så här långt.

När sedan Wictor Svensson skickade in trean redan innan pausvilan borde allt varit klappat och klart kan man tycka. Men inte alls. – Vi blev sämre i takt med att planen blev sämre, säger Albin.

Och trots ett tidigt (53:e minuten) rött kort för gästerna i andra halvlek blev det nervigt till slut, när Högsäter reducerade två gånger om.

– Det var tur att vi hade tre mål att gå på från första halvlek, vi gick ned oss i andra halvlek.

MIF har kvar att möta Herrestad (borta), Vallen (hemma) och Färgelanda (borta).