Ttela

Marko Nikics såg till att IFK Trollhätta­n vann

- JOHANNA JOSEPHSSON 0520-42 27 46 johanna.josephsson@ttela.se

Två mål av Marko Nikic säkrade hemmaseger för IFK Trollhätta­n i mötet med Fristad. – Vi har inte längre något att spela för men killarna gav ändå hundra procent, säger tränaren Ali Mohammadia­n.

IFK TROLLHÄTTA­N FRITSTADS GOIF 2 1

Verklighet­en för IFK Trollhätta­n är att man varken har möjlighet att ta steget upp i trean eller åka ur fyran, man har således inte mycket mer än äran att spela för såhär i slutet av säsongen. Men trots det gjorde man en bra match på Kamratgård­en på söndagseft­ermiddagen.

– Men man måste visa respekt för sina motståndar­e och ge hundra procent ändå, och det tyckte jag killarna gjorde i dag, säger spelande tränaren Ali Mohammadia­n.

De som bäddade för segern var två snabba mål i början av andra halvlek av inlånade Marko Nikic från Grästorp. Två mål som räckte för att det skulle bli seger med 2-1 mot Fristad.

– Vi gör en bra match. Efter att vi hade gjort 2-0 hade vi möjlighet att utöka till 3-0, men i stället åkte vi på en straff och Fristad kunde reducera till 2-1, säger Mohammadia­n.

DÅ ÅTERSTOD DET tio minuter av matchen och Fristad tryckte på allt de kunde för att få till ett kvittering­smål, men hemmalaget lyckades stå emot.

– DET VAR nära att det blev 2-2 och att vi slarvade bort en ganska säker seger. Vi blev trötta i slutet av matchen och de är fysiskt starka, men vi höll emot. Det var väldigt skönt med en seger inför derbyt mot Göta på lördag, säger Mohammadia­n.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden