Ttela

Överraskan­de seger för Skrufscha mot Örgryte

- JOHANNA JOSEPHSSON 0520-42 27 46 johanna.josephsson@ttela.se

Efter tre serier var matchen över och Skrufscha kunde räkna hem ännu en seger. – Vi blev väldigt överraskad­e, säger spelaren Linda Haglund.

SKRUFSCHA ÖRGRYTE 13 7

5-0 i första serien bäddade för den överraskan­de snabba segern mot Örgryte IS. När tre serier hade spelats var segern redan klar för Skrufscha. Att man sedan förlorade den sista serien var av mindre betydelse.

– Det var fantastisk­t att vi redan efter två serier ledde med 9-1. Det hade vi inte förväntat oss. Normalt sett brukar det vara väldigt jämna matcher mot ÖIS. Men det här är en viktig match att ta för att ha chans att nå slutspelet, säger Linda Haglund.

andra i

SEGERN VAR SKRUFSCHAS serien den här säsongen.

– Vi har fått en bra start på säsongen, säger Haglund.

Bästa poänggörar­e i laget var nyförvärve­t Jenny Karlsson som gör sin första säsong i elitserien och som, precis som förra helgen, återigen nådde över 800 pinnar.

– VI VISSTE att hon var bra. Hon lyfter laget, det känner vi allihop. Det är kul för Jenny att hon får känna att hon kan spela bra på den här nivån, säger Linda Haglund.

BÄSTA SKRUFSCHA-POÄNGEN gjorde Jenny Karlsson, 850, Linda Haglund, 797 och Alida Molander, 757.

Nu väntar ny match nästa helg hemma mot BK Merci. Efter det har laget två veckors upphåll och passar på att ha träningslä­ger för att vässa spelet ännu mer.

 ?? Bild: KENT ENG ?? PRICKSÄKER. Skrufschas Alida Molander gjorde en bra insats i matchen mot Örgryte och spelade in 757 poäng tills sitt lag.
Bild: KENT ENG PRICKSÄKER. Skrufschas Alida Molander gjorde en bra insats i matchen mot Örgryte och spelade in 757 poäng tills sitt lag.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden