Ttela

Stort fall för VIF i Karlstad

- TONI ANDERSSON 0520-42 26 44 toni.andersson@ttela.se

I den förra omgången säkrade Vänersborg­s IF kontraktet i division 2. I helgens omgång gick det fullständi­gt åt pipsvängen. – Vi får skämmas ordentligt, menade Vif-tränaren Frank Rosendahl efter 1-6-förlusten i Karlstad.

VIF är just nu inblandat i målrika matcher – på gott och ont.

Gott som det var förra helgen, då Vårgårda lades på rygg med 5-2 och kontraktet var i hamn.

Ont som på lördagen, då hemmalaget FBK Karlstad körde över VIF med tennissiff­rorna 6-1.

– Det här var absolut inte okej, inte många kom upp i normal nivå, konstatera­de Frank Rosendahl besviket.

VIF VAR INTE alls med inlednings­vis och hamnade snabbt i tremålsund­erläge innan Carlos Patino kunde reducera till 3-1.

– Då var vi lite på gång, men så gjorde de två mål på ett par minuter och det var kört.

I den andra halvleken kostade dessutom VIF på sig lyxen att bränna en straff (David Bennhage).

Men då var ju matchen redan förlorad ...

– Vår insats i dag är inte försvarbar på något sätt. Å andra sidan var det väl bra att vara så här dåliga i rätt läge av serien, funderade Rosendahl och tillade:

– I en avslagen match var vi totalt avslagna.

Matchen spelades på konstgräsp­lanen Örsholmens IP Docero Arena i Karlstad.

?? Bild: SEBASTIAN LAMOTTE ?? Nä, det var ingen vidare insats som tränaren Frank Rosendahl fick se sitt Vif-manskap göra i bortamötet med FBK Karlstad.
Bild: SEBASTIAN LAMOTTE Nä, det var ingen vidare insats som tränaren Frank Rosendahl fick se sitt Vif-manskap göra i bortamötet med FBK Karlstad.