Ttela

Stabil seger för Skrufscha

- TONI ANDERSSON 0520-42 26 44 toni.andersson@ttela.se

Hemmamöte med jumbolaget Merci och 5-0 efter den första serien. Sedan höll Skrufscha på att tappa den andra med samma siffror. – Vi slappnade nog av lite för mycket där, säger Ulla Nordström, poängbäst i hemmalaget.

BK SKRUFSCHA BK MERCI 14 6

BK Skrufschas elitseried­amer spelade sin fjärde match på söndagen och för motståndet svarade jumbolaget BK Merci.

Efter den första av fyra serier hade Skrufscha skaffat sig en stabil 5-0-ledning.

Men sedan hittade Merci mera rätt samtidigt som hemmaspela­rna tappade mycket av det fokus som känneteckn­at dem i den första serien.

– Vi såg ut att tappa den andra serien med 0-5, men tog oss samman och vann två bord. Det var jättevikti­gt för fortsättni­ngen, säger Ulla Nordström.

Förlusten i den andra serien blev inte större än 2-3, och när Skrufscha sedan tog hem den tredje med 3-2 var ställninge­n 10-5 inför sista.

– Då körde alla på och det var aldrig något snack, konstatera­r Ulla Nordström som alltså blev bäst i Skrufscha med sina 812 poäng.

– Det var längesedan, men jag känner att formen är på väg. Och jag får väl slipa ännu mer på den nästa helg då vi har träningslä­ger.

Bra i Skrufscha spelade även Linda Haglund, 780, och Jenny Karlsson, 772 poäng.

Nu väntar tre veckors uppehåll i elitserien innan det är dags för dubbelmöte lördagen den 14 oktober. Först Örgryte, sedan Team X-calibur, båda i bortahall.

 ?? Bild: JOHANNA JOSEPHSSON ?? SE SÅN STIL HON HAR. Ulla Nordström blev poängbäst i Skrufscha med sina 812 pinnar, detta i segermatch­en mot BK Merci.
Bild: JOHANNA JOSEPHSSON SE SÅN STIL HON HAR. Ulla Nordström blev poängbäst i Skrufscha med sina 812 pinnar, detta i segermatch­en mot BK Merci.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden