Ttela

Eklind åter i svartgult

- JOHANNA JOSEPHSSON 0520-42 27 46 johanna.josephsson@ttela.se

I helgen gjorde han comeback i Gripen Trollhätta­ns match mot norska Stabeak. Nu är det klart att den målfarlige anfallaren Tony Eklind spelar för klubben hela kommande säsongen.

Gripens målkung Tony Eklind var med och tog laget upp i elitserien, men valde sedan att lämna Gripen inför säsongen i fjol på grund av tidsbrist och bristande motivation.

MEN SEDAN NÅGRA veckor tillbaka har operation ”övertala Eklind” pågått hos Gripen och det har nu gett effekt. Efter ett års frånvaro har Eklind nu skrivit på för Gripen igen, ett kontrakt som sträcker sig över kommande säsong.

– Jag har tränat med laget i två veckor och så spelade jag match i helgen, och det har varit väldigt roligt. Så suget kom tillbaka, det känns roligt att spela igen, säger han.

Under förra säsongen spelade Tony Eklind en del matchen för Otterbäcke­n i division 1, men mycket mer bandy än så blev det inte. Men det var inget som märktes i Gripens match mot Stabaek där Eklind gjorde comeback och stod för fyra av lagets 13 mål.

– Jag märker att jag inte orkar lika mycket, men annars finns det mesta kvar. Ge mig några veckor bara så är jag fit for fight igen, säger han.

OCH FÖRHOPPNIN­GSVIS KAN Tony Eklind frälsa alla Gripen-supportar med en hel drös mål.

– Jag hoppas att jag kan bidra med en del mål, men även att jag kan vara en bra förebild för de yngre spelarna i laget. Sedan är det viktigt för mig att ha roligt på plan.

 ?? Bild: SEBASTIAN LAMOTTE ?? TILLBAKA. Tony Eklind kommer att spela för Gripen kommande säsong.
Bild: SEBASTIAN LAMOTTE TILLBAKA. Tony Eklind kommer att spela för Gripen kommande säsong.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden