Ttela

Ett parti för Trollhätta­ns bästa

Framtid. Trollhätta­ns framtid vill verka för stadens bästa, med medlemmar från både höger och vänster.

- MONICA HELLBORG, TROLLHÄTTA­NS FRAMTID

Svar till invånare med verklighet­sförankrin­g

Din signatur stämmer inte överens med vad du skriver i din insändare.

Dan Möllengård har inte påstått att det är ett lokalt påfund att ha politiska sekreterar­e, men däremot att man inte behöver ha dem, inte heller har Trollhätta­ns Framtid anmärkning­ar på sekreterar­nas arbete, men däremot de politiska företrädar­nas hantering av skattebeta­larnas medel. Stora arvoden till kommunalrå­d, stora partistöd och betalda partisekre­terare, det blir mycket pengar på ett år som skattebeta­larna står för.

Det luktar surt sa räven om rönnbären, men med sarkasm kommer man inte långt. Att bli jämförda med de enormt duktiga Galenskape­rna tar vi som en ynnest.

Om ”verklighet­sförankrad” verkligen är insatt så skulle hen veta att ”den lilla gruppen” inte var så liten, som det skrivs lite elakt (och en insatt läsare vet orsaken till att medlemmar lämnade Fp). Istället gick man ihop och Trollhätta­ns Framtid, bildades, ett lokalt parti. Medlemmarn­a som kommer från höger till vänster vill verka för detta parti och arbetar för Trollhätte­bornas bästa och är naturligtv­is ett hot mot de etablerade partierna, därav påhoppen, som inte är särskilt förtroende­fulla.

Trollhätta­ns Framtid har dessutom ett gott samarbete med de lokala partierna i Vänersborg och Uddevalla.

 ?? Bild: IZABELLE NORDFJELL/TT ?? DYRT. Stora arvoden blir dyrt för skattebeta­larna, skriver insändarsk­ribenten.
Bild: IZABELLE NORDFJELL/TT DYRT. Stora arvoden blir dyrt för skattebeta­larna, skriver insändarsk­ribenten.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden