Ttela

Gripen öppnade med 8-0

- ULF THURESSON 0520-42 26 23 ulf.thuresson@ttela.se Fotnot: Speltiden i ”Bäst i väst” är 2x 30 minuter. BANDY: BÄST I VÄST

Motståndet var inte det bästa, och Gripen Trollhätta­n inledde ”Bäst i väst” enligt ritningarn­a. – Jag hade inte bett om ursäkt om vi gjort ett par mål till, sa tränaren Peter ”Prinsen” Karlsson efter 8-0 (2-0) mot Mölndal.

Division 1-gänget Mölndal var förstås ljummet motstånd för allsvenska Gripen Trollhätta­n, och när de svartgula dessutom gjorde som tränare ”Prinsen” ville var det inga problem.

I snacket inför sa ju Gripenträn­aren att fokuspunkt­erna var ”delaktighe­ten i anfallsspe­let och att vi utvecklar vårt försvarssp­el”.

Facit: Sex olika målskyttar och nollan intakt bakåt.

Nu blev Tony Eklind och Niklas Holopainen tvåmålssky­ttar, medan Robin Karlsson, Andreas Eriksson, Mattias Wenstedt och Viktor Hjelm stod för ett mål vardera.

HJELM TILLHÖR JU vanligtvis IFK Vänersborg, men är en del i det samarbetsa­vtal som finns mellan klubbarna, och det kom väl till pass nu när Anton Heinulf var upptagen av spel i Svenska cupen med Villa Lidköpings P20.

”Jag hade inte bett om ursäkt om vi gjort ett par mål till” ”PRINSEN” KARLSSON

Tränare Gripen Trollhätta­n

Sent avslag i cupmatch nummer två mot Frillesås gjorde att vi inte fick med resultatet i denna tidnings upplaga (se istället ttela.se), och sedan avslutar Gripen i eftermidda­g mot Surte och IFK Kungälv.

Det senare med förutsättn­ingar att bli en ren cupfinal om de båda lagen spelar sina kort väl till dess.

Mölndal förresten, visst kom Stefan Nordén till spel.

– Han dribblade, körde och tjabbade precis som vanligt, sa ”Prinsen”.

Jodå, det blev två noteringar i matchproto­kollet, båda för olämpligt uppträdand­e...

 ?? Bild: SEBASTIAN LAMOTTE ?? Andreas Eriksson gjorde mål i cupmötet mot Mölndal.
Bild: SEBASTIAN LAMOTTE Andreas Eriksson gjorde mål i cupmötet mot Mölndal.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden