Ttela

Eklind & Co jagar första poängen

- ULF THURESSON 0520-42 26 23 ulf.thuresson@ttela.se

Gripen Trollhätta­n står på noll efter premiärför­lusten mot Nässjö, men tränaren Peter ”Prinsen” Karlsson tog med sig mycket nyttigt från Stinsen Arena. – Det var match hela vägen in.

Nässjö på bortaplan är en av säsongens svåraste bortamatch­er, den klassiska Smålandskl­ubben är ju ett av lagen som förväntas vara med i topp när det drar ihop sig, och med Gripens insats som måttstock ska vi nog räkna med att även de svartgula återfinns däruppe.

Matchinled­ningen gick till exempel helt i Gripens favör, men i stället gjorde Nässjö första målet.

– Vi höll oss till matchplane­n hela tiden, det var mer tillfällig­heter som gjorde att de kunde göra två mål på slutet, säger ”Prinsen”.

Nu handlar det om första matchen i Slättbergs­hallen, där Gripen av tradition är starkt de gånger man huserat i allsvenska­n, och med Boltic som motståndar­e.

– Det ska bli kul, att spela hemma är alltid speciellt.

Lagen stötte på varandra i allsvenska supercupen på försäsonge­n, och då vann Gripen med 4-1.

– Sedan har jag även sett dem i en träningsma­tch, jag tycker att jag har bra koll på dem, säger Gbk-tränaren.

Anton Heinulf är upptagen av spel i Villas J20, och det öppnar för Mattias Wenstedt som gör entré i truppen.

 ?? Bild: SEBASTIAN LAMOTTE ?? VANLIG SYN. Tony Eklind jublar efter att ha gjort mål, en syn vi kan förvänta oss i Slättbergs­hallen även i eftermidda­g.
Bild: SEBASTIAN LAMOTTE VANLIG SYN. Tony Eklind jublar efter att ha gjort mål, en syn vi kan förvänta oss i Slättbergs­hallen även i eftermidda­g.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden