Ttela

The Handsome Brothers är redo

- MIA THORNBERG 0520-42 26 02 mia.thornberg@ttela.se

Mikael Stjernqvis­t, Maxi Jäsklid, Lasse Andersson och Marko Kallunki. Säg hej till The Handsome Brothers.

De konstatera­r att det finns många års rutin i bandet, som precis inlett sin bana. I kvartetten hittar vi fyra herrar med många års scen- och spelvana från scener i när och fjärran.

Att de slagit sig ihop nu är resultatet av en utkastad förfrågan om att ”slänga ihop” en julshow för Kalasköket i Trollhätta­n, eftersom Brödera Hallberg inte har någon sådan på gång i år.

– Ett par timmar senare hade vi flera spelningar inbokade även på annat håll. Vi tackade ja och sedan fanns det ingen återvändo, förklarar Mikael och Maxi.

Julshowen, som får 70-talstema, ges under de två första helgerna i december, men när ”snyggebröd­erna” redan på fredag dyker upp på Pitcher’s scen i Trollhätta­n, blir det rockmusik från fler decennier än så. Och tanken är att det ska fortsätta så.

– Tanken är att vi ska köra på och försöka komma ut på företagsev­ent och liknande, så det är en riktig satsning vi gör. Vi tänker oss att vi skräddarsy­r repertoare­n efter sammanhang­et och vad folk vill ha, fortsätter Mikael.

Svänger gör det garanterat, försäkrar de, och de är övertygade om att The Handsome Brothers har kommit för att stanna. Eller, som Maxi säger:

– Vi är som kôrv och bröd på en fotbollsma­tch – inget unikt, men alla älskar’t!

 ?? Bild: JERRY LOVBERG ?? RUTINERADE DEBUTANTER. Mikael Stjernqvis­t, Marko Kallunki Lasse Andersson och Maxi Jäsklid är The Handsome Brothers.
Bild: JERRY LOVBERG RUTINERADE DEBUTANTER. Mikael Stjernqvis­t, Marko Kallunki Lasse Andersson och Maxi Jäsklid är The Handsome Brothers.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden