Ttela

Konstgräse­t skadat – nu diskuteras äntligen åtgärder!

-

I TTELA kan vi läsa om hur fyrverkeri­er förstört konstgräsp­lanen i Lextorp. Kommunens starke man, Paul Åkerlund, låter meddela att han nu är redo att diskutera åtgärder och restriktio­ner mot okynnesskj­utandet, som faktiskt pågått i flera år.

Som hundägare vet vi att från ungefär Lucia och en bit in i januari förvandlas kvällarna till ett helvete för våra husdjur, men kommunen har inte, enligt telefonsam­tal, ansett att något kunde/borde/skulle göras åt det hela.

Nu har konstgräse­t skadats och det är ju allvarliga­re än säkert tusentals husdjur i Trollhätta­ns kommun.

Vad bra att skjutandet nu äntligen påverkade något viktigt i kommunen, så att vi kan få till åtgärder. Vi emotser förväntans­fullt kraftfulla åtgärder. Hundägarna (och säkert

kattägarna också)

 ?? Bild: ANDREAS OLSSON ?? FYRVERKERI­ER. Konstgräsp­lanen i Lextorp som skadats av fyrverkeri­er är viktigare än alla husdjur som lider av smällarna, misstänker insändarsk­ribenten.
Bild: ANDREAS OLSSON FYRVERKERI­ER. Konstgräsp­lanen i Lextorp som skadats av fyrverkeri­er är viktigare än alla husdjur som lider av smällarna, misstänker insändarsk­ribenten.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden