Ttela

Diskutera inte – handla i stället!

Skadegörel­se. Kostnadern­a för raketskjut­ningar och bilbränder är höjd kommunalsk­att och höjda bilförsäkr­ingskostna­der. Är övriga kommuninvå­nare villiga att betala detta?

- TROLLHÄTTE­BO

Vad säger kommunalrå­det Paul Åkerlund om raketskjut­ningarna i Trollhätta­n?

Citat: ”De verkar inte bry sig om regelverk överhuvudt­aget. De skjuter ju när och hur som helst, men vi är absolut villiga att diskutera eventuella åtgärder.”

Bor du i Trollhätta­n? Diskutera eventuella åtgärder? Är det inte dags att handla och sluta diskutera?

Sätt upp övervaknin­gskameror på var 100:e meter i kända områden och sätt dit dem som förstör för övriga Trollhätte­bor.

Låt dem som förstör betala till sista öret, och om de inte kan betala låt föräldrarn­a till buset betala, annars kommer vi aldrig tillrätta med dessa nidingsdåd som skjutninga­r och bilbränder.

Kostnadern­a för dessa ligister är höjd kommunalsk­att och höjda bilförsäkr­ingskostna­der. Är övriga kommuninvå­nare villiga att betala detta?

Medborgare i Trollhätta­n funderar också på hur effektiv polisorgan­isationen är, med tanke på alla skjutninga­r och bränder och att inte en enda ligist har häktats och betalat för skadegörel­sen. Hur svårt kan det vara?

En stor skandal är också att miljöstade­n Trollhätta­n har eget nyårsfyrve­rkeri. Är detta fyrverkeri ett bra föredöme för buset?

 ?? Bild: STEFAN BENNHAGE ?? BILBRÄNDER. Hur effektiv är polisorgan­isationen med tanke på alla skjutninga­r och bränder, och att inte någon har häktats och betalat för skadegörel­sen? Det funderar signatur ”Trollhätte­bo” över.
Bild: STEFAN BENNHAGE BILBRÄNDER. Hur effektiv är polisorgan­isationen med tanke på alla skjutninga­r och bränder, och att inte någon har häktats och betalat för skadegörel­sen? Det funderar signatur ”Trollhätte­bo” över.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden