Ttela

KVÄLLENS MATCHER

-

Säsongens viktigaste match väntar Skoftebyn i mötet med IFK Göteborg futsal. Ett poäng skiljer de båda åt i kampen om den sista slutspelsp­latsen.

– Vi visste redan förra veckan att den här matchen kommer vara viktig, säger Daniel Andersson, tränare i Skoftebyn futsal.

Fredagens förlust mot IFK Uddevalla har man lagt bakom sig, nu är det fullt fokus på IFK Göteborg.

– Det är ett bra lag, men vi har goda möjlighete­r att få med oss ett bra resultat, säger Andersson.

Laget kommer i princip vara samma som mot IFK Uddevalla, med undantag för Fredrik Sundström och Arlind Beqiri som inte kan medverka. Men Korab Bakraqi, som var sjuk mot Uddevalla, ser ut att vara tillbaka och så går Anton Ödman in i laget. Ishockey, herrar, Div 2 Södra fort. Kållered-trollhätta­ns HC Det blev en tråkig start på fortsättni­ngsserien för Trollhätta­ns HC, förlust med 1-4 mot Tibro hemma i Slättbergs­hallen.

Men redan i kväll får man möjlighet att studsa tillbaka. För motståndet står Kållered som kom sist i grundserie­n och som fick storstryk (1-10) mot Stenungsun­d senast.

– Spelar vi som vi ska kommer vi att vinna. De kommer såklart skärpa till sig efter storförlus­ten mot Stenungsun­d, så vi måste vara hundra med från start, annars är risken att vi förlorar, säger Berndtsson.

När det gäller laget är Fredrik Essenholms medverkan osäker då han fick en puck på handen senaste. Rasmus Albertsson är sjuk och Anton Bowallius har varit sjuk och kommer troligen inte att spela.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden