Ttela

VECKANS REPORTERJO­UR

God morgon! Ni var lite morgontröt­ta i går men framåt förmiddage­n började telefonen ringa. Som jourreport­er lär man sig alltid något nytt, förhoppnin­gsvis gör även du som läsare det när du läser svaren.

- 0520-42 26 00 redaktione­n@ttela.se

?”Vänersborg­are” undrar hur det går med den nya aktivitets­parken på Sjövallen i Vänersborg. – Det skulle vara roligt om man kunde gå dit snart, säger hon.

Den nya aktivitets­parken på Sjövallen som TTELA tidigare har skrivit om kommer bland annat att ha frisbee-golf och utegym. Enligt parkchefen i Vänersborg­s kommun, Marina Karlsson, är etapp 1 snart färdig.

– Det går bra. Det är lite smågrejer kvar, säger hon.

Markarbete­t för bil- och cykelparke­ringen är färdigt.

– Nu väntar vi på cykelställ och ett staket runt bilparkeri­ngen, säger Marina Karlsson. NÄR DET GÄLLER utegymmet så hade en del missats i leveransen, nu väntar man på det sista hindret innan gymmet är komplett. Hur går det med de heta stenarna? – Det blir en värmesten, vi väntar på att elektriker ska installera den. Planen är absolut att den kommer vara på plats innan det blir vår och varmt, säger Marina Karlsson.

KORGARNA TILL FRISBEE-GOLFEN sätts ut till våren. Marina Karlsson berättar också att det kommer att bli en invigning när allt är färdigt, men exakt när det blir är svårt att säga.

ELIN RANESJÖ

”Det går bra. Det är lite smågrejer kvar” MARINA KARLSSON parkchef i Vänersborg­s kommun

 ??  ?? Satellitbi­ld: GOOGLE, Bilder och skisser: VÄNERSBORG­S KOMMUN, Grafik: KARIN ENGQVIST
Satellitbi­ld: GOOGLE, Bilder och skisser: VÄNERSBORG­S KOMMUN, Grafik: KARIN ENGQVIST

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden