Ttela

Rosor och ljus vid avspärrade villan

- JOHN ALEXANDER SAHLIN/TT

Vid villan i Bjärred där en familj – två flickor och två vuxna – hittades död i tisdags brinner fler och fler ljus. Medan asfalten vid infarten täcks av blommor fortsätter polisens mordutredn­ing – fallet omgärdas av sträng förundersö­kningssekr­etess.

– Vi behöver arbetsro och vara på plats för mer tekniska undersökni­ngar och mer förhör, säger Ewagun Westford, presstales­person vid polisen i region Syd.

Förhör med anhöriga, arbetskamr­ater och andra beskrivs av polisen som tidskrävan­de och något som kan ge svar och leda utredninge­n framåt. Totalt arbetar ett tiotal utredare och tekniker med ärendet.

Rättsmedic­inska undersökni­ngar kommer att ge en del svar, enligt polisen. Men det dröjer innan alla analyser är färdiga.

Tidigt meddelades att polisen inte letar efter en utomståend­e gärningspe­rson. Westford förklarar att polisen har en övergripan­de bild av vad som har hänt, men att den måste beläggas.

– Vi måste gå försiktigt tillväga, steg för steg. Vi har fyra avlidna personer och vi måste veta hur, var och varför för att bena ut delarna i utredninge­n, säger Ewa-gun Westford.

Tulpaner och rosor sprider sig på trottoaren vid infarten, i takt med att allt fler ljus tänds nedanför de blåvita avspärrnin­gsbanden.

 ?? Bild: JOHAN NILSSON/TT ?? SÖRJS. I tisdags hittades en familj död i villan i Bjärred och polisen rubricerar händelsen som mord.
Bild: JOHAN NILSSON/TT SÖRJS. I tisdags hittades en familj död i villan i Bjärred och polisen rubricerar händelsen som mord.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden