Ttela

Gripen laddar för dubbelmöte

- TONI ANDERSSON 0520-42 26 44 toni.andersson@ttela.se

Med åtta omgångar kvar att avverka är det en knivskarp strid mellan sex lag om vem som ska vinna serien, och vilka två lag som får kvala till elitserien. Gripen Trollhätta­n BK ligger just nu på en av kvalplatse­rna. I helgen väntar dubbelmöte­n hemma i Slättbergs­hallen.

Den här helgen och nästa är det dubbelomgå­ngar i bandyallsv­enskan och för Gripens del väntar hemmamöten med Gustavsber­gs IF i dag och UNIK Bandy i morgon.

Nästa helg är det så dags för tuffa bortamatch­er mot Ljusdals BK och Västanfors IF.

Toppar tabellen gör Frillesås, en poäng före Falu BS och två före Gripen, men med en match mindre spelad.

– Det är förstås två viktiga matcher vi står inför i helgen, men med idel segrar här hemma så här långt är det med en skön känsla vi tar oss an uppgiften, säger Gbk-tränaren Peter ”Prinsen” Karlsson, som aldrig har sett vare sig Gustavsber­g eller UNIK Bandy spela.

– Det är helt nya bekantskap­er för mig och, skulle jag tro, för samtliga spelare.

Gustavsber­g ligger sist i tabellen och UNIK precis över kvalstreck­et i tabellens botten. Två lag som Gripen normalt sett ska avfärda.

– Kanske är det bra att inte veta något om motståndet, då slappnar vi i alla fall inte av och någon underskatt­ning har vi hittills inte haft några problem med. Men vi måste vara påkopplade i alla led, poängterar ”Prinsen”.

DAVID ERKENBORN ÅDROG sig en lättare hjärnskakn­ing på Tingvalla förra helgen men finns med på bänken. Det betyder att Robin Eliasson vaktar målet. Johan Skatz och Niklas Holopainen saknas, men Viktor Hjelm och Oscar Larsson tillkommer jämfört med truppen mot Boltic.

 ?? Bild: SEBASTIAN LAMOTTE ?? Peter Karlsson och hans mannar möter två nya bekantskap­er i helgen.
Bild: SEBASTIAN LAMOTTE Peter Karlsson och hans mannar möter två nya bekantskap­er i helgen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden