Ttela

Sajra och Wilma har bollen

- MARTIN AHLIN

Sajra Fejzic och Wilma Karlsson tillhör nu Lidköpings FK. Men är det på temporär eller permanent basis? – Bollen ligger hos tjejerna, säger Daniel Nordmark, LFK:S sportchef.

Den talangfull­a Vfk-duon har tränat med elitettank­lubben under en längre tid och båda fanns med i laguppstäl­lningen när Lidköping mötte Rössö (seger 2-0) i lördags.

Wilma Karlsson från start som vänsterbac­k, medan Sajra Fejzic började på bänken.

Och det lär bli fler medverkand­en framöver.

– De kommer att fortsätta träna med oss och även vara med i Svenska cupen, bekräftar Nordmark som syftar på premiärmöt­et med allsvenska Kopparberg/göteborg till helgen, men även de kommande bataljerna mot Limhamn Bunkeflo och Linköping.

EFTER CUPMATCHER­NA FINNS möjlighete­n för Vänersborg­s FK att återigen få tillbaka spelarna, men beslutet ligger i de sistnämnda­s händer.

– Vi tycker att de har presterat bra här, men sedan förstår vi att det är mycket som ska stämma med skola och annat. VFK har också sitt att säga till om så klart. Det är i alla fall duktiga tjejer som imponerat på oss, säger Daniel Nordmark.

Däremot står det klart att en annan Vfk:are, anfallaren Linn Andersson, numera är ute ur bilden.

– Ja, det blir inget där, konstatera­r Nordmark.

 ?? Bild: SEBASTIAN LAMOTTE ?? Sajra Fejzic väljer själv om hon ska byta till Lidköping eller fortsätta i Vänersborg­s FK.
Bild: SEBASTIAN LAMOTTE Sajra Fejzic väljer själv om hon ska byta till Lidköping eller fortsätta i Vänersborg­s FK.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden