Ttela

Njuta och kämpa är ”Prinsens” melodi

- JONAS MYRHOLM 0520-42 26 37 jonas.myrholm@ttela.se

Efter en tung period lossnade det för Gripen Trollhätta­n BK förra helgen. Segern mot Lidköpings AIK gav vind i seglen och nu fortsätter jakten på en kvalplats.

– Riktigt skönt att det gick att prestera som vi gjorde mot Laik. Det blev mycket fokus på deras matchstraf­f, men vi gjorde överhuvudt­aget en bra match och gick stärkta ur det, säger Gripenträn­aren Peter ”Prinsen” Karlsson.

I DAG VÄNTAR ett besök i Småland med Tranås Bois som motstånd, och det lär inte bli någon enkel resa mot nya poäng.

– De är bra hemma och spelar för sin överlevnad. Jag förväntar mig att Tranås kommer ta till alla medel och det kommer krävas att vi kommer upp i prestation. De var bra när vi möttes i Trollhätta­n (Gripensege­r med 6-4, reds anm). Bland annat har de några bra fartspelar­e som det gäller att se upp med, säger ”Prinsen”.

– Men gör vi rätt saker ska vi vinna. Framför allt gäller det att alla är med och bidrar och att vi håller ihop laget. Det är bara att gå ut och köra. Njuta och kämpa på samma gång, det är en bra kombinatio­n.

GRIPEN FÅR KLARA sig utan Linus Rönnqvist, som fick en smäll på träning under veckan och får vila. Han är dock troligen tillbaka nästa helg.

Mattias Wenstedt är alltjämt skadad och inte tillgängli­g för spel.

 ?? Bild: SEBASTIAN LAMOTTE ?? Peter ”Prinsen” Karlsson.
Bild: SEBASTIAN LAMOTTE Peter ”Prinsen” Karlsson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden