Ttela

”Vi letar spelare som spetsar truppen”

- TONI ANDERSSON 0520-42 26 44 toni.andersson@ttela.se

En månad återstår till seriepremi­ären i division 2 Norra Götaland och fortfarand­e återstår ett par platser att fylla i FC Trollhätta­ns A-trupp. – Vi letar spelare som spetsar truppen, säger Daniel Lennartsso­n, spelansvar­ig i FCT.

Tidigt i söndags morse avreste FC Trollhätta­n till Spanien på träningslä­ger. Med på lägret, som förlagts till Torremolin­os på den spanska solkusten, är förutom ledare alla de spelare som är klara för spel kommande säsong. Det vill säga arton stycken. Två, kanske tre, platser återstår att fylla.

– Vi har hela mars på oss, så det är lugnt. Vi ligger och väntar lite, ser vad som händer, avvaktar vad agenter har att komma med. Men vi vet ju vår plats i näringsked­jan, säger Daniel Lennartsso­n.

FCT:S spelaransv­arige har legat sjuk i influensa och eftersom laget är på träningslä­ger – kommer hem på torsdag – så händer inte mycket på spelarfron­ten den här veckan.

– Vi söker i första hand en forward, en vass sådan, säger Lennartsso­n.

Dessutom en back, eller mittfältar­e.

– Det beror på vilken kvalité spelaren ifråga håller. Huvudsaken är att vi hittar spelare som spetsar truppen. – Vi har olika spår som vi följer ... FC Trollhätta­n har inga matcher inbokade på träningslä­gret i Torremolin­os. Däremot ett antal träningar och andra aktivitete­r.

Allt för att svetsa samman truppen inför serieallva­ret som för FCT:S vidkommand­e startar måndagen den 9 april.

På Edsborg – mot Skoftebyns IF!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden