Ttela

Gala som lockad

VÄNERSBORG: MÅNGA VILLE MINGLA I ARENAN

-

Företagare, kulturpers­oner, idrottsled­are och lokala profiler lyftes fram på Vänersborg­sgalan, ett evenemang som fortsätter att växa. För fjärde året i följd arrangerad­es gala i Arena Vänersborg. På lördagskvä­llen fick 600 biljettköp­are ta del av musik, underhålln­ing och prisutdeln­ingar i en festlig inramning, ett rekord i antal besökare med 200 biljetters marginal.

En stor del av arrangeman­get går ut på att lyfta fram lokala profiler och representa­nter från det lokala näringsliv­et.

FRÅN SCENEN BJÖDS på ett späckat program och bland pristagarn­a blev Vänersborg­s rugbyklubb galans stora vinnare med två priser; årets evenemang och hederprise­t inom idrott, som gick till Lars Mossberg.

Medan det serverades en trerätters middag fick gästerna njuta av tv-spelsmusik från Ulf Wadenbrand­t och Sweden Symphony Orchestra, men även en auktion som leddes av kulturprof­ilen och antikhandl­aren Bo Knutsson, där budgivarna bidrog till evenemangs­fonden.

– DET ÄR

jättebra stämning, säger Ola Axelsson, känd som gitarrist i bandet Wedgie, som besökte galan tillsamman­s med Eva Kroon.

– Det är viktigt för lokalpatri­otismen att uppmärksam­ma olika lokala förmågor, det stärker verkligen Vänersborg­skänslan, säger Eva.

DE BÅDA HAR varit med på galan vid två tidigare tillfällen och menar

 ??  ?? KÄNDIS. Kvällens huvudartis­t var ingen mindre än Magnus Carlsson.
KÄNDIS. Kvällens huvudartis­t var ingen mindre än Magnus Carlsson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden