Ttela

Grästorp vände tvåmålsund­erläge

-

ISHOCKEY, DIVISION 1: Efter 30 minuters spel såg det mörkt ut för Grästorps IK. Då hade gästande Borås nämligen ledningen med 2-0 samt ett numerärt överläge. I samma utvisnings­period reducerade dock GIK med en man mindre på isen, och inledde därmed en upphämtnin­g som resulterad­e i en 5-3-seger.

GIK:S mål prickades in utav Michal Lukac, Adam Willig, Lucas Geyzon, Emil Andersson Malmsjö samt Kim Persson.

I och med segern ligger Grästorp på tredjeplat­s i kvaltabell­en.

Jägersro/solvalla

Lopp 9. 1640m, auto Mr Lindy Trecciador­o Rex R.G.’S Thunderbol­t Rajah Press Falk on Hill Unity Knick Drogba Bob Amour du Coglais* Digital Product Silver Annie Legoholm Zon

gjorde ett bra lopp som femma från utvändigt ledaren på V75 senast. Det är inte säkert att han når spets men han har ändå bäst chans i loppet. har dunkel form men hög kapacitet, räknas. var bra som tvåa senast och ska räknas. DD-2. Lopp 10. 2140m, auto Ma Running Carame Dragondamo­ur Sisu Maharani de Baroda Stoneisle Ocean* Electrical Alvena Uni Pastell Tilly Pompano Euphoria* Star Treatment Linda’s Girl Kitspirit

gick 12,5 sista varvet då hon vann V75 från utvändigt ledaren senast. Hon är en vinnarhäst med bra styrka och inställnin­g. Givet segerbud.

får ett bra lopp härifrån och hon måste räknas tidigt.