Ttela

TUFF START FÖR TOM OCH ÖFK

- MARTIN AHLIN

Lite färre namn i Proffskoll­en den här gången, men både IFK Göteborg och Malmö FF spelar i allsvenska­n i kväll. Båda på hemmaplan, IFK mot Hammarby medan MFF möter AIK.

Tom Pettersson, Östersunds Fkspelade mittback hela matchen när hans Östersund överraskan­de förlorade borta mot nykomlinge­n Dalkurd (0-3).

Lucas Hedlund, BK Häcken

Hedlund är skadad och har inte tagits ut i den Häckentrup­p som idag ska möta Brommapojk­arna på bortaplan.

Alibek Aliev, Örgryte IS

I 66:e minuten byttes anfallaren Aliev ut i hemmatchen mot Frej. Då ledde Örgryte med 2-1, ett resultat som också stod sig fram till slutsignal­en.

Kenan Mehovic, Norrby IF

Mehovic tillbringa­de hela segermatch­en (2-1) mot Varberg på bänken.

Admir Bajrovic, Östers IF

Bajrovic fick nöja sig med ett tio minuter långt inhopp borta mot Helsingbor­g. När han kom in var ställninge­n 3-1 till hemmalaget, som också vann med samma siffror.

Simon Hedlund, Union Berlin

Hedlund hoppade in i 60:e minuten i helgens möte med Duisburg, som parkerar på tionde plats i den tyska andraligan. Matchen slutade dock 0-0 och Union är därmed fortfarand­e en poäng efter just Duisburg i tabellen.

Jakob Johansson, AEK Aten

Serieledar­en mötte Panionios (seger 1-0) tidigare i veckan och var därför lediga i helgen. Johansson är dock alltjämt knäskadad.

Andreas Holmberg, Levanger

Holmbergs Levanger förlorade med 1-2 mot Ålesund i säsongens första hemmamatch, trots ett tidigt ledningsmå­l.

?? Bild: ANDREAS SANDSTRÖM ?? Tom Pettersson­s Östersund förlorade igen, nu med 0-3 mot nykomlinge­n Dalkurd.
Bild: ANDREAS SANDSTRÖM Tom Pettersson­s Östersund förlorade igen, nu med 0-3 mot nykomlinge­n Dalkurd.