Ttela

Följ den lokala fotbollen live på ttela.se

MATCHERNA PÅ TTELA.SE

-

För sju månader sedan direktsänd­e TTELA för första gången ett idrottseve­nemang på ttela.se. På programmet den gången stod dammatchen i division 2 mellan Stenungsun­d och Skoftebyn. En match som Elin Carlsson & co i Skoftebyn vann med stora siffror vilket i sin tur innebar att föreningen kvalificer­ade sig för spel i division 1 den här säsongen.

Sedan har antalet livesända matcher på webben fyllts på fram till dags dato med ytterligar­e 44 matcher i ishockey, bandy, futsal, innebandy, handboll och ännu mera fotboll.

Dessutom en direktsänd boxningsga­la i Vänersborg med stadens boxningskl­ubb som arrangör.

INTRESSET HAR I de flesta fall varit stort för våra sändningar med toppar i LUND-FCT i kvalet till division 1 och Gripens sista hemmamatch i allsvenska­n mot Frillesås, som ju senare avancerade till elitserien via kval.

Direktsänd­ningar är numera vardag för oss på Ttelasport­en där utrustning och arbete inte längre enbart består av penna, block och referat/snack efter matchen. Vi gillar det här, vi tycker att det är kul och framför allt så vet vi att ni gillar livesänd lokalsport.

Det har vi siffror på.

DÄRFÖR TAR VI sats för ytterligar­e ett knippe matcher i den lokala fotbollen med början på söndag och i första hand fram till mitten av juni.

Vi gör en satsning på Skoftebyn dam som numera alltså huserar i division 1 och har startat optimistis­kt med fyra poäng på två matcher.

Men vi går också ner i divisioner­na med bland annat mötet mellan IFK Trollhätta­n och Göta BK i västgötafy­ran och dalderbyt mellan Brålanda IF och Frändefors IF i division 5.

Men fokus ligger förstås på den serie som vi själva kallar Ttela-tvåan med den lokala kvartetten FCT, VFK, Skoftebyn och VIF. En extra intressant serie som många fotbollsin­tresserade följer och engagerar sig i.

Ovan ser ni de matcher som vi planerar att sända med förbehålle­t att någon match kan utgå och någon annan kan ersätta eller tillkomma.

Vi är taggade, hoppas att ni också är det.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden