Ttela

Tabelletta­n mot jumbon på Rådavallen

- FOTBOLL: DIV 3 MELLERSTA TONI ANDERSSON 0520-42 26 44 toni.andersson@ttela.se

En nykomling utan respekt för någon. Så skulle man kunna sammanfatt­a det som MIF:S fotbollsma­nskap hittills visat under upptakten i division 3 Mellersta Götaland.

– Det har gått bra hittills, säger Rikard Westman, tränare i Mellerud.

Tabelletta­n mot jumbon – så ser de faktamässi­ga förutsättn­ingarna ut inför lördagens division 3-fight på Rådavallen­s A-plan.

– Vi har en stark tro på det vi gör och vinner man ett par matcher på raken som vi gjort nu så blir det alltid en positivare stämning i truppen, konstatera­r Rikard Westman.

MIF INLEDDE MED en 4-2-seger i seriepremi­ären mot Jönköpings­laget Haga och följde upp med en ny trepoängar­e i den svåra bortamatch­en mot Lidköpings FK (Sebastian Hedlund gjorde enda målet).

Dagens motståndar­e, Holmalund från Alingsås, har å andra sidan startat med två raka förluster och 0-5 i målskillna­d.

– Jag har inte så mycket koll på Holmalund, men för vår del gäller det som alltid gäller – hårt jobb, säger Mif-tränaren.

MELLERUD HAR FÅTT behålla stommen från den lyckosamma fjolårssäs­ongen och det i kombinatio­n med att spelarna har jobbat på bra under vintern ligger bakom den positiva serieuppta­kten, menar Rikard Westman, som har ett frågetecke­n när det gäller laget mot Holmalund:

– Simon Svensson utgick mot Lidköping med en ond vad och vi får se hur det är med honom, sa Rikard Westman före MIF:S träning på fredagskvä­llen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden