Ttela

”Fiffen” är på rätt väg med Daniel i laget

- MARTIN AHLIN

En försäsong fylld av förluster. – Men vi är på rätt väg, även om det är en bit kvar, säger Daniel Johansson, som gjort comeback för Frändefors i år.

Vi får gå tillbaka till den 25 februari för att hitta ”Fiffens” senaste seger – 2-0 mot Trollhätta­ns FF.

Därefter har man släppt in hela 26 mål på sex matcher, och bara gjort sex.

Ett av dessa har Daniel Johansson stått för.

36-åringen är tillbaka efter tre säsongers frånvaro och har återfunnit­s på det centrala mittfältet under vintern och våren.

– Det är klart att man har saknat fotbollen, så är det ju, och då kände jag för att ge mig på det igen och se om kroppen håller. Det är ju ett jättehärli­gt gäng vi har och en bra blandning på åldrar, konstatera­r veteranen. Så här säger han om försäsonge­n: – Vi har ställts mot ganska tufft motstånd och har väl blandat och gett en del. I vissa matcher har vi hängt med bra, andra gånger har vi gjort det sämre. Men det känns som att vi är på rätt väg, även om vi har en bit kvar till dit vi vill vara.

Samtidigt finns det saker som talar för att Frändefors blir bättre och bättre, som att nyckelspel­aren Kalle Berner är igång efter bandysäson­gens slut.

Någon uttalad målsättnin­g om att man återigen ska bli trea i Dalslandsf­emman – som man varit de senaste två säsongerna – finns däremot inte.

– Vi ska vara på övre halvan, det tycker jag absolut, om vi får ihop den här gruppen ordentligt, säger Daniel Johansson.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden