Ttela

Årets Aqua Blå bjuder på stjärnor och ny scen

FESTIVAL: NY SCEN PÅ FISKTORGET

-

Aqua Blå, som äger rum i Vänersborg 1–3 juni, fortsätter att växa stadigt och steg för steg. I år får de redan etablerade inslagen och scenerna sällskap av nya satsningar, som Aqua Action Park på Sanden, till exempel.

– Vi hoppas skapa ett område för ungdomar som är för stora för Kidz Corner och fortfarand­e för unga för Summerpart­y, förklarar Sandra Björkstran­d, projektled­are för Aqua Blå.

I actionpark­en ska det bland annat finnas en skateboard­ramp, bumperball­s och hinderbana. Dess- utom bjuds det på uppvisning­ar av olika slag och olika dj:s ser till att det pumpas ut musik till besökarna.

EN ANNAN NYHET är den helt nya satsningen Rock- och Bluestorge­t, som tillfällig­t blir det nya namnet på Fisktorget och som breddar Aqua Blås musikutbud ytterligar­e. Det är Ursands restaurang som tillsamman­s med bluesfören­ingen Blue Chain och Backstage Rockbar från Trollhätta­n, fyller ännu en scen med livemusik.

– Artisterna är inte klara än, men det blir en ”Blå fredag” ihop med bluesfören­ingen och en, om man vill kalla det så, ”Svart lördag” med Backstage. Det blir en hårdrocksk­väll, helt enkelt, fortsätter Sandra Björkstran­d.

Eric Saade, Afro-dite och Clabbe presentera­des häromdagen. Nu kan TTELA berätta att även Tomas Andersson Wij och Anna-lotta Larsson kommer till Aqua Blå, som dessutom får en helt ny scen för livemusik på Fisktorget.

EN EFTERFRÅGA­D FAVORIT gör också comeback under festivalda­garna. Det är den både rosade och fruktade tävlingen Skräcklema­nnen,

 ??  ?? PUBLIKMAGN­ET. Eric Saade är årets gästartist när Wedgie kör sin populära rock- och schlageral­lsång på lördagskvä­llen under Aqua Blå.
PUBLIKMAGN­ET. Eric Saade är årets gästartist när Wedgie kör sin populära rock- och schlageral­lsång på lördagskvä­llen under Aqua Blå.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden