Ttela

Dussinet fullt med Felix i GBK

- ULF THURESSON 0520-42 26 23 ulf.thuresson@ttela.se

En ny spelare om dagen hos Gripen Trollhätta­n just nu. Senast in är Felix Hellman, 21, från allsvenska Peace & Love City.

I torsdags var det Sondre Höydal som valde att ta steget från IFK Vänersborg­s P20 till Gripen Trollhätta­n, och nu har Gripen dussinet fullt i spelartrup­pen.

Det är Felix Hellman, 21, mittfältar­e från Peace & Love City, som skrivit tvåårskont­rakt med svartgult.

– Vi fyller på i truppen sakta men säkert, säger Per Skoglund, ordförande och spelaransv­arig.

Det gör att numerären nu uppgår till tolv spelare, men att man ska upp i 18 innan Skoglund & Co är nöjda:

– Målsättnin­gen är två målvakter och 16 utespelare.

DEN GÅNGNA SÄSONGEN fick Hellman ihop fem poäng (tre mål och två assists) på sina 16 matcher, och satt dessutom utvisad i 50 minuter.

Borlängegä­nget Peace & Love City var, precis som Gripen, länge inblandat i kampen kring den sista platsen till elitseriek­valet, men var sexa i allsvenska­n när säsongen summerades.

Peace & Love och Gripen stötte på varandra en gång den senaste säsongen, och det slutade med storseger (7-1) för Gripen.

Hellman var med men noterades inte för något mål, assist eller utvisning. Kontrakt till och med 2018/19: Johan Skatz, Marcus Hillukkala, Adam Blomster, Niklas Holopainen, Philip Larsson, Viktor Nordmark. Kontrakt till och med 2019/20: Robin Eliasson (målvakt), Robin Karlsson, Oscar Larsson, Anton Heinulf, Sondre Höydal (ny från IFK Vänersborg), Felix Hellman (ny från Peace & Love City).

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden