Ttela

Skoftebysp­elare tar paus

- MARTIN AHLIN

Flera år utan en fotbollspa­us. Men nu säger Christoffe­r Anderssons kropp stopp. – Förr var hela helgen förstörd när man förlorade. Nu känns det som att det inte är hela världen.

Jesper Thorsell, Linus Ewenborg, Erik Johansson och Gustaf Rådström är Skoftebysp­elare som har eller haft uppehåll från planen, och de gjordes nyligen sällskap av den 27-årige yttern Christoffe­r Andersson.

Motivation­en har varit begränsad under en längre tid och droppen blev division 2-mötet med IFK Uddevalla, där Andersson byttes ut vid ställninge­n 0-2 redan efter 23 minuters spel.

– Jag lägger ner så mycket tid på det, men det är helt enkelt inte riktigt lika roligt längre. Sedan har jag ju också haft en del skadebekym­mer, säger han.

EN ANLEDNING TILL dippen kan vara det flitiga matchandet på senare år. Andersson har utöver fotbollen också satsat på futsal under vintrarna – först för FC Mellerud, sedan för Skoftebyn.

Och därför har alltså dalslännin­gen, som kom från Åsebro 2013, tagit en paus.

– Vi får väl se om jag hittar motivation­en igen. Jag är ju van vid att träna så jag börjar faktiskt tröttna lite på att vara hemma, haha. Kommer Skoftebyns nya tränarlösn­ing påverka dig i någon riktning?

– Nä, ingenting. Det spelar ingen roll för mig, svarar Christoffe­r Andersson.

 ?? Bild: TONI ANDERSSON ?? ANDRUM. Christoffe­r Andersson tar paus från fotbollen.
Bild: TONI ANDERSSON ANDRUM. Christoffe­r Andersson tar paus från fotbollen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden