Ttela

HÄNG MED PÅ SOLD

VÄNERSBORG: VOLLEYBOLL, BAD OCH ANTIKVITET­ER

- DANIEL GUSTAFSSON 0520-42 26 79 daniel.gustafsson@ttela.se

Vädret visade sig från sin bästa sida och bjöd Aqua blå-deltagarna på strålande solsken. Några hängde vid beachvolle­yplanen, någon annan fick sitt föremål värderat av Bo Knutsson, kämpade på innebandyp­lanen eller tog sig ett dopp i Vänern.

Strålande solsken, 30-grader i luften och troligtvis plus 20 i vattnet. Därför är det nog ingen överraskni­ng att de första vi möter på Aqua blå på är ett volleyboll­gäng. De har vunnit sin första match och i väntan på nästa passar de på att ta ett dopp i Vänern.

– Vi tar ett segerdopp, säger Albin Madsen, när han svingar sig upp från bryggan.

LAGET HAN ÄR med i heter ”Ska en ska alla” och de är med för åttonde året i rad och har som bäst kommit tvåa. Lagmedlemm­en Mattias Wendeng dyker upp från sidan och fäller följande ord när TTELA:S fotograf ska ta en bild på gänget.

– Ska vi ta segerfotot redan, säger han med glimten i ögat.

Mattias hade rätt och senare på dagen står laget som vinnare i beach volley-turneringe­n.

VAR MAN INTE intressera­d av sport men av antikvitet­er kunde man göra som många gjorde och titta på när Bo Knutsson från

Antikrunda­n värderade föremål i TTELA:S tält. Kristina och Mikael Hilmersson fick sitt kinesiska porslin värderat. Det landade inte i något större värde men Bo Knutsson berättade intressant och engagerat om vad det rörde sig om för föremål.

DET SOM KANSKE väckte mest intresse under Aqua blå var den Samuraj från Epic Trainingce­nter som visade ninjutsu för besökarna. Många undrade säkert hur det kändes under rustningen.

– Plåten skyddar mot värmen så det är inte så farligt, berättar Robert Gabrielsso­n, mannen bakom rustningen.

 ??  ?? SEGERBILDE­N. Beachvolle­y laget ”Ska en ska
SEGERBILDE­N. Beachvolle­y laget ”Ska en ska

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden