Ttela

Sista sparken gav tre Ifk-poäng

- JOHANNA JOSEPHSSON johanna.josephsson@ttela.se

Det satt långt inne, men i den sista minuten kunde Femija Selmanovic fixa tre poäng (4-3) till IFK Trollhätta­n i hemmamatch­en mot Gällstads FK.

IFK TROLLHÄTTA­N GÄLLSTADS FK 4 3

Hemmalaget IFK började piggast och efter en längre period med bra tryck kunde laget, efter knappt en halvtimme, rättvist ta ledningen genom Sabrija Jasarevic.

Men glädjen blev kortvarig. Redan fem minuter senare kvitterade Gällstad. Och efter ytterligar­e några minuter stod det 2-1 till Gällstad efter ett bolltapp av IFK:S lagkapten Shant Kassabian.

I andra halvlek tryckte IFK på för kvittering och det gav utdelning. Den här gången var det lagets och seriens skyttekung Kreshnik Bytyqi som satte 2-2.

Men trots att IFK kändes som det bättre laget var det Gällstad som återigen tog ledningen. Den här gången på en frispark som Jimmy Arnesson skruvade runt muren och in i målvakt Sevdaim Hajras hörn.

Frågan var om IFK skulle orka resa sig igen? Svaret blev ja. Två gånger om till och med. Signerat Femija Selmanovic båda gångerna.

3-3-målet gjorde han genom att dra målvakten efter att Iba Ramic serverat honom bollen i straffområ­det.

4-3-målet, tillika segermålet, kom i matchens slutminut efter att Kreshnik Bytyqi snurrat runt i straffområ­det på jakt efter skottläge. Returen gick till Selmanovic som enkelt kunde lägga in bollen.

– Så skönt. Vi bjuder dem på tre mål, vi borde ha vunnit med 4-0 om man ser till hur matchen såg ut. Men det visar en jävla moral att vi vänder, säger Sevdaim Hajra, tränare i IFK.

?? Bild: JOHANNA JOSEPHSSON ?? MÅLSKYTT. Kreshnik Bytyqi gjorde 2-2-målet i IFK Trollhätta­ns 4-3-seger mot Gällstad.
Bild: JOHANNA JOSEPHSSON MÅLSKYTT. Kreshnik Bytyqi gjorde 2-2-målet i IFK Trollhätta­ns 4-3-seger mot Gällstad.