Ttela

”Jag får nypa

TV: ÅRETS SÅ MYCKET BÄTTRE-GÄNG HAR ANLÄNT TILL GOTLAND

-

Alla är på plats, inspelning­en är i gång, och årets Så mycket bättre-gäng har börjat repetera sina låttolknin­gar. Men det är inte bara musiken som står i centrum. – Det är en snäll dokusåpa, man är faktiskt här för att få vänner också, säger Linnea Henriksson.

”Tänk om någon har valt en låt som jag nästan inte minns?”

CHARLOTTE PERRELLI

Efter försenade buss- och flygplansr­esor samt gig i Nordnorge och Vingåker, anlände till slut Christer Sjögren en dag efter alla andra till Så mycket bättre-huset Grå gåsen.

– Jag har levt under press och stress de senaste två dagarna, men jag var tvungen att fullfölja mina åtaganden, säger han efter att han landat på Visby flygplats.

UNDER DEN ANDRA inspelning­sdagen stod en utflykt i byn Burgsvik på planeringe­n, med en guidad tur av Eric Gadd som vuxit upp på ön. Sin egen dag är det han är mest nervös för.

– Samtalen tenderar att bli rätt fina, samtidigt måste man ju vara lite personlig. Jag funderar lite på hur jag ska lägga mig där, hur privat jag ska vara. Det får jag låta situatione­n avgöra, men det är lite nervöst, berättar han.

Gadd är ett stort hiphop-fan sedan tidigare, och Ulises Infante Azocar, som ligger bakom artistnamn­et Stor, är han lite extra nyfiken på.

– Jag har lite överdriven respekt för Stor, jag har lyssnat mycket på honom, verkligen varje platta, säger Gadd.

Stor tror att han kommer att få höra fina tolkningar av sina egna låtar, men berättar att slanguttry­cken har ställt till det.

– Jag pratade med Hoffsten, och

 ??  ?? LADDAT GÄNG. Årets deltagare i Så mycket bättre, Louise Hoffsten, Christer Sjögren, Linnea Henriksson, Eric Gadd, programmet, men han valde att inte medverka på gruppbilde­n.
LADDAT GÄNG. Årets deltagare i Så mycket bättre, Louise Hoffsten, Christer Sjögren, Linnea Henriksson, Eric Gadd, programmet, men han valde att inte medverka på gruppbilde­n.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden