Ttela

Lill-babs och Wolff skulle sommarprat­a

-

och Kenneth skulle vara värdar i årets Sommar i P1. De var bokade och klara innan de gick bort, berättar programche­fen i podcasten Radiofabri­ken, vilket Expressen rapportera­r om.

Rickard Wolff var väldigt entusiasti­sk och höll kontakten in i det sista innan han dog i november förra året, berättar Rödöö. Och Kenneth Gärdestad hade börjat spela in när han gick bort den 3 mars. Det materialet kommer att användas till ett avsnitt om Gärdestad i programmet Svenska Ikoner i stället.

– Det är väldigt tungt för man har kontakt med värdarna och de vill så gärna. Men så blev det inte av i de här tre fallen, säger Bibi Rödöö i podcasten.

Sveriges Radio presentera­r sommarvärd­arna senare i veckan. (TT) RADIO: (Ny) 10. Ted Gärdestad ...................................................... Sol, vind och vatten First Aid Kit .............................................................................. Fireworks Kamferdrop­s ............................................ Jag trodde änglarna fanns Miss Li ........................................................................................... Beautiful Darin ........................................................................................... Tvillingen Rolandz .......................................................................................... Fuldans Uno Svenningss­on .............................................. Det blir ljusare igen Sanna Nielsen .............................................................. Det vänder nu (Ny) Gyllene Tider med Linnea Henriksson ..... Bäst när det gäller

featuring

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden